Hoe verspreid ik mijn persbericht?

In de praktijk worden persberichten gevonden via e-mail, websites, zoekmachines, social media, toevallige treffers of een combinatie daarvan. Het is voor persvoorlichters dan ook belangrijk op al die gebieden actief te zijn. Tegelijkertijd wordt het door het toenemende aanbod van nieuws steeds moeilijker om op te vallen: journalisten worden doodgegooid met informatie en hebben daarom behoefte aan kwaliteit in plaats van kwantiteit

Zomaar in het wilde weg gaan e-mailen is beslist geen goed idee. U loopt het risico als spammer te worden aangemerkt. Of een persbericht relevant is voor bepaalde journalisten hangt vooral af van de inhoud van het bericht, niet van de afzender ervan.

Wie zijn persbericht verstuurt via Nieuwsbank laat zich een hoop werk uit handen nemen en profiteert bovendien van een in ruim tien jaar opgedane betrouwbare reputatie. Nieuwsbank beoordeelt en selecteert persberichten op inhoud en verzorgt redactie en gerichte distributie via e-mail, website, zoekmachines, social media en rss/xml, eventueel aangevuld met distributie via Belga, Business Wire en ANP Pers Support. Daarbij levert Nieuwsbank indien nodig nuttige feedback voordat uw persbericht wordt verspreid.

Volgende: Persbericht schrijven uitbesteden

Uw persbericht direct verspreiden:

Formulier

Uw persbericht laten schrijven:

Informatie

Persberichten browsen en lezen:

Neuwsbank.nl Persberichten.nl